My Herba Hijau Garden: Pembukaan untuk Blog keladi yang baru

22 Feb 2016

Pembukaan untuk Blog keladi yang baru

Hello semua, salam sehijau dunia, wahh, hijau dengan pohon herba yang penuh dengan khasiat tau!!

Baiklah, entri ini, cuma sebagai satu pengenalan untuk keladi di dunia herba, hihhihi, sebelum ini keladi telah menyibukkan diri dengan beraktif dalam dunia blog pada blog www.keladionline.com, keladi biarkan blog itu, tapi korang jangan lupa tau, follow blog keladi tu, www.keladionline.com, rugi tau, kat situ, banyak kenangan suka duka keladi belajar tentang ilmu blogger, dan yang paling korang akan menyampah nanti, blog keladi tu tak ada niche yang khusus, bercampur-aduk, hemmm apa ya istilah yang boleh dikategorikan pasal blog www.keladionline.com tu.......hihihihi 
"Caca Merba".


Tinggalkan dahulu cerita tentang blog keladi yang biasa je tu, dan sekarang keladi lahir semula dengan blog www.herbahijaugarden.blogspot.my , wahh banyaknya blog, boleh kejar ke nanti!!, 

taklah banyak cuma ada dua je yang official, dan yang tak rasmi memang tak boleh dikira, sangat banyak, 

kadang-kala, memang tak ingat aku da blog nih rupanya, hahhahaha, jangan marah ya, 

okey, 

cerita balik tentang blog herbahijaugarden oleh keladi ni, yang istimewa, keladi bawa kepada korang tentang dunia herba, sedaya mugkin keladi akan dapatkan maklumat tentang herba-herba yang terdapat di Malaysia, jadi rasa tak rugi nanti kalo korang "Follow Blog www.herbahijaugarden.blogspot.my, follow tau jangan tak follow, korang rasa bosan ke tentang blog keladi ni, tak payah nak bosan, korang follow je, yang pasti ada kebaikan dan maklumat yang akan keladi kongsikan untuk korang dan nanti dapat digunakan juga oleh korang, maaf keladi katakan, hidup skarang perlu kreativiti, jadi semua yang kita anggap membazir, mugkin akan jadi bernilai, #MR D.I.Y, tak payah nak berceloteh panjang, nanti korang akan bosan pula dengan blog ni, jom keladi ringkasan profil tentang blog ini, kiranya macam biodata lah ya, 

secara tak langsung korang boleh terus kenali blog www.herbahijaugarden.blogspot.my oleh keladi.


Biodata/ Kenali blog www.herbahijaugarden.blogspot.my


Nama               : www.herbahijaugarden.blogspot.my

Tarikh Lahir   : 07 Februari 2016
Usia sekarang  : 2 Minggu / baru nak belajar merangkak
Nama abang   : www.keladionline.com
Alamat            : Petaling Jaya, Selangor
Nama keluarga : Keladi Ubi
Nama Timbangan : Keladi
Warna diri      : Hijau pucuk pisang

Tentang saya : Hai saya blog www.herbahijaugarden.blogspot.my, saya baru je dilahirkan, blog saya ni, berkaitan pertanian tau, jadi semua berkaitan pertanian nanti saya nak ceritakan, yupsss, korang maaf saya akan banyak menceritakan berkaitan tanaman herba, sebab saya suka pokok herba, pokok herba banyak khasiat nya, dan pokok herba juga ada potensinya, selain mencantikkan kawasan sekeliling rumah, tanaman herba juga dapat memberi ketenangan diri kita, macam cas aura positif la kan, jadi saya minta korang terus follow blog www.herbahijaugarden.blogspot.my

#Gila ko keladi macam ni pun boleh buat

saja,je nak bikin gempak, entri ini bukan sia-sia tau, pengajarannya korang kena follow blog ini, dan terima kasih juga kepada yang sudi follow, bukan follow saja tau korang kena praktik kan ilmu yang keladi kongsikan juga. jadi sampai sini sajalah keladi berceloteh untuk memperkenalkan blog ini dan biar korang terus mengikuti blog keladi ini.




No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Herba Hijau Garden Copyright © 2016. Designed by Keladidesign